Directo al contenido

Vloeren Beschermen

De juiste vloerbescherming voor elk project

13 Nov 2023
De juiste vloerbescherming voor elk project - Avoid

Bij Avoid begrijpen we dat elk bouw- of renovatieproject uniek is en specifieke eisen stelt aan vloerbescherming. Of het nu gaat om schilderen, verhuizen, verbouwen of het beschermen van uw vloer tegen zware lasten, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Laten we eens kijken naar onze reeks van Perfect Cover vloerbeschermingsproducten en ontdekken welke het beste past bij uw specifieke projectbehoeften.

1. Perfect Cover Standard - Ideaal voor Schilder- en Pleisterwerk Perfect Cover Standard is uw beste keuze voor schilder- en pleisterwerk. Met zijn vloeistofdichte toplaag en zelfklevende onderlaag is deze vloerbescherming perfect voor harde, gladde oppervlakken zoals laminaat en tegels. Het biedt niet alleen bescherming tegen morsen van verf of pleister, maar ook tegen vallend gereedschap en rollend materieel​.

2. Perfect Cover Absorberend - Voor Intensieve Klussen Als uw project intensieve klussen omvat waarbij grote hoeveelheden vloeistoffen, zoals olie, water, lak of verf kunnen morsen, dan is Perfect Cover Absorberend de juiste keuze. Het kan tot 1 liter vloeistof absorberen, waardoor het ideaal is voor zowel commerciële als residentiële bouwprojecten​.

3. Perfect Cover Ademend - Voor Pas Gelegde en Behandelde Vloeren Pas gelegde of behandelde vloeren, zoals natuursteen of gietvloeren, vereisen een ademende bescherming. Perfect Cover Ademend laat vocht ontsnappen en voorkomt het binnendringen van vloeistoffen, waardoor het ideaal is voor dergelijke gevoelige oppervlakken​.

4. Perfect Cover Damp-Open - Voor Vochtgevoelige Vloeren Voor projecten met vochtgevoelige vloeren, zoals keramische tegels en houten vloeren, is Perfect Cover Damp-Open een uitstekende keuze. Het biedt bescherming tegen vocht en is zelfklevend, wat het gemakkelijk maakt in gebruik​.

5. Speciale Covers - Voor Tapijten en Glas Naast de standaard vloerbescherming biedt Avoid ook speciale oplossingen zoals Carpet Cover voor tapijt en Glass Cover voor glas en andere gladde oppervlakken. Deze producten zijn ultralicht, zelfklevend en speciaal ontworpen voor de bescherming van deze specifieke materialen​.

Conclusie: Bij Avoid zijn we toegewijd aan het leveren van kwaliteitsbescherming voor elke soort vloer en elk type project. Of u nu aan het schilderen, verbouwen, verhuizen bent of gewoon uw vloer wilt beschermen, onze Perfect Cover producten bieden de ideale oplossing. Bezoek deze pagina om de beste vloerbescherming voor uw volgende project te vinden.

Publicación anterior
Siguiente publicación

Gracias por suscribirte

¡Este correo electrónico ha sido registrado!

Compra el look

Elige opciones

Opción de edición
Notificación de nuevo stock
Términos y condiciones
He leído y acepto los Términos y condiciones.
this is just a warning
acceso
Carro de la compra
0 artículos
0%